James Gunnin Suicide Squad 2 ei ole jatko-osa – DCEU on haudattu

Tulevasta Suicide Squadista saatiin uutta infoa.

17.3.2019 15:14

Hullu maailma. Disney potki Guardians of the Galaxy -miekkosen James Gunnin ulos vanhojen tuhmien twiittiensä takia. Tämän jälkeen Warner palkkaa Gunnin tekemään Suicide Squad 2:n. Ja nyt kävi ilmi, että Disney on pestannut miekkosen takaisin kaikessa hiljaisuudessa jo useampi kuukausi sitten.

Gunn tekee siis sekä Guardians of the Galaxy Vol. 3:n että Suicide Squad 2:n. Paitsi että Suicide Squad 2 ei ole Suicide Squad 2 vaan The Suicide Squad.

Kyllä. Gunnin The Suicide Squad on täysi rebootti, vaikka siinä nähdäänkin Margot Robbien Harley Quinn ja Idris Elba vetää Deadshotin kumipuvun päällensä Will Smithin sijaan. DCEU onkin siis näillä puheilla kuopattu, eikä sitä kaiveta ihan hetkeen ylös haudastaan.

DC Filmsin tuottaja Peter Safran kertoi Gunnin elokuvasta seuraavaa:

– Koko homma hoidettiin hienovaraisesti, ja kumpikin osapuoli (Marvel ja DC) tietää, että The Suicide Squad on prioriteetti, jonka jälkeen Gunn siirtyy ohjaamaan Guardiansin. Näin fanit saavat parasta kummastakin maailmasta.

– Tiedätkö mikä on myös parasta siinä, että Gunn ohjaa sekä Marvelille että DC:lle? Näin sarjisfanit voivat kerrankin yhdistää voimansa vihapidon sijaan. Koko Marvel/DC-vastakkainasettelu on absurdi. Kaikille supersankareille on tilaa, ei ole minkäänlaista tarvetta kilpailla keskenään.

Ja lopulta se tärkein asia:

– Emme kutsu elokuvaa Suicide Squad 2:ksi, koska se on täysi rebootti, joten se on The Suicide Squad. Elokuva on kaikkea sitä, mitä ihmiset voivat odottaa Gunnin käsikirjoitukselta.

The Suicide Squadin ensi-ilta on elokuussa 2021.

Lähde: Dark Horizons

Lisää luettavaa