James Gunnin The Suicide Squadin salattu pääpahis on ilmeisesti… – samalla ohjaaja-näyttelijä Taika Waititin rooli paljastui

Tämäpä oli piilotettu ovelasti kaikkien näkyville!

Jos et halua kuulla, lukea tai nähdä spoilereita, niin kannattaa vaihtaa juttu toiseen, sillä kohta paukkuu The Suicide Squadin spoileritavaraa.

Ole siis varoitettu.

James Gunn on leikannut koronasta huolimatta The Suicide Squadia kotioloissaan. Viime viikonloppuna DC:n FanDome-tapahtumassa paljastuikin paljon uutta odotetusta supersankarileffasta.

Kaikkien muiden näyttelijöiden roolihahmot on jo paljastettu, mutta mitä ihmettä näyttelijäksi pestattu Thor: Ragnarök –ohjaaja Taika Waititi tekee elokuvassa? Viikonloppuna julkaistu konseptivideo taisi sen paljastaa.

Waititi on elokuvan pääpahis nimeltä Starro. Starro ei puhu ääneen, vaan kommunikoi mielenhallintauhriensa kanssa telepaattisesti. Waititi on ilmeisesti antanut äänensä tälle avaruuden meritähdelle.

Waititilla on elokuvassa myös toinen rooli. Hän on huhun mukaan alkuperäinen Ratcatcher, kun taas Daniela Melchior näyttelee Ratcatcher 2:ta.

The Suicide Squadin ensi-ilta on näillä näkymin elokuun 6. päivä 2021.

Alla vastikään julkaistu konseptivideo.

Lähde: Geektyrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut