James McAvoy kertoo murtaneensa kätensä Split-elokuvan kuvauksissa – paljasti kohtauksen missä se tapahtuu

Ei mennyt kuten Strömsössä.

9.12.2022 12:31

James McAvoy on M. Night Shyamalanin Split-elokuvan tähti. Kuvaukset olivat melko rankat fyysisesti, sillä McAvoy mursi kätensä.

Nyt McAvoy paljastaa missä kohtauksessa tapaturma tapahtui. Murtunut käsi nähdään nimittäin myös elokuvassa.

– Löin erästä ovea. Se ei ole varsinaisesti edes kuvassa. Ovessa oli sellainen pehmustettu osa, johon löin muutaman kerran ennen kohtaukseen saapumista, koska minun piti olla täynnä adrenaliinia ja täydessä iskussa. Ovi oli tehty muuten metallista. Löin kuitenkin pehmustetusta osasta ohi ja rikoin käteni. Tein kohtauksen loppuun naama valkoisena ja shokissa, McAvoy kertoo.

Shyamalan tajusi tilanteen ja riensi McAvoyn luokse heti kun hän oli saanut kameran pysäytettyä.

– Night tuli luokseni ja kysyi olinko ok. Sanoin vain, että joo, olen kunnossa, tehdään se uudelleen. En usko, että kerroin hänelle vielä silloin murtaneeni käteni. En varmaan itsekään tajunnut sitä vielä. Muutaman tunnin päästä käteni oli kuitenkin turvonnut nyrkkeilyhansikkaan kokoiseksi.

– Se muuten nähdään elokuvassa. Dennis asettelee kohtauksessa silmälasit nenälleen, ja kun katsoo tarkasti, voi nähdä turvotuksen kädessäni. Night on kertonut minulle, että juuri tämä kohtaus on se, jossa katsojat ovat päätelleet The Beastin saapuvan paikalle. Oikeastihan siinä on vain minä ja rikki lyöty käteni, McAvoy kertoo.

Kuvakaappaus kyseistä kohtauksesta löytyy jutun nostokuvassa.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia