Nyt Prime Videossa: Will Smith sanoi tätä leffaansa ”tuskaisimmaksi pettymyksekseen”

IMDb-arvosana on 4,8.

Prime Videossa on nyt elokuva, jota ei järin arvosta edes sen päätähti Will Smith. Kyseessä on After Earth (2013), jossa Smith näyttelee yhdessä poikansa Jaden Smithin kanssa. Ohjaajana toimii topeista ja flopeistaan tunnettu M. Night Shyamalan.

Nuori Kitai ja hänen legendaarinen isänsä Cypher joutuvat tekemään pakkolaskun maapallolle, jolta ihmiset ovat paenneet katastrofaalisten tapahtumien vuoksi tuhat vuotta aikaisemmin. Cypher loukkaantuu vakavasti, joten Kitai joutuu lähtemään apua kutsuakseen uhkarohkealle matkalle halki vaarallisten seutujen, joita asuttavat planeettaa nyt hallitsevat oudot eläinlajit sekä hurja avaruusolio, joka on päässyt törmäyksessä vapaaksi. Jos isä ja poika mielivät vielä palata kotiin, heidän on opittava paitsi tekemään yhteistyötä, myös luottamaan toisiinsa.

Episodin kahden tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

After Earth sisältää sen verran paljon höpöhöpötiedettä ja liirumlaarumhenkevyyttä, että sitä on moitittu scientologia-propagandaksi. Elokuvan ongelma ei kuitenkaan ole siinä, että se yrittäisi vaivihkaa syöttää jonkinlaista ideologiaa, vaan siinä, että siitä puuttuu kaikki henki ja elämä. Loppu yllättänee vain ne, jotka vielä odottavat Shyamalanilta jotain yllättävää. Siedettävästä pituudestaan huolimatta jähmeä kerronta laahaa, ja James Newton Howardin mahtipontinen musiikki yrittää turhaan tuoda siihen pakotettua vaikuttavuutta. Kaikesta paistaa läpi, että kyseessä on vain Smithien egotrippiprojekti.”

Smith on itse sanonut elokuvaa tuskallisimmaksi pettymyksekseen koko urallaan. Voit katsoa täältä listan elokuvista, joita näyttelijät katuvat. Alla traileri.

Lue myös: Deppin ex-agentti paljasti tähden salaisuuden Pirates-kuvauksista – syytti myös epäammattimaisesta käytöksestä – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut