James McAvoy kritisoi X-Men-elokuvansa annin jääneen hyödyntämättä – ”Suurin kritiikkini…”

Kehui kuitenkin kokemustaan studion kanssa.

29.11.2022 20:30

Näyttelijä James McAvoy nähtiin omissa X-Men-elokuvissaan professori Xavierin roolissa, ja Michael Fassbender hoiti puolestaan Magneton tontin. Näiden kahden hahmon välinen vuorovaikutus on aina ollut tärkeää X-Men-maailmoissa, ja McAvoy tarttuikin tähän aiheeseen puhuessaan GQ:lle.

McAvoy kehui X-Men-elokuviaan, ja hän tuumi X-Men: Days of Future Past -elokuvansa olleen paremman luokan leffoja, joissa hän on ollut mukana.

– Se oli yksi positiivisimpia kokemuksia, joka minulla on ollut minkään studion kanssa, McAvoy tuumi Foxista ja X-Men-elokuvistaan.

– En näe niitä vain rahakeikkoina. Days of Future Past on mielestäni yksi parhaista elokuvista, joissa olen ollut mukana, McAvoy sanoi.

Hänellä oli kuitenkin esittää myös kritiikkiä.

– Suurin kritiikkini tekemisistämme neljän elokuvan aikana oli se, ettemme ensimmäisen elokuvan jälkeen hyödyntäneet heidän (Xavierin ja Magneton) välistään ihmissuhdetta, joka todella muodosti ensimmäisen elokuvan selkärangan. Joten se tuntui kuin, miksi vain heitimme tuon massiivisen aseen menemään, McAvoy ihmetteli.

McAvoyn kaksi ensimmäistä X-Men-elokuvaa olivat menestyksiä, mutta Apocalypsea ja Dark Phoenixia pidetään laajalti huonoina X-Men-elokuvina, ja ne olivat myös taloudellisia pettymyksiä.

X-Menit ovat nykyään Disneyn alaisuudessa, ja ryhmä nähdään jossain vaiheessa MCU:ssa. McAvoy ei tyrmännyt paluuta, mutta ei suostunut kertomaan, palaako hän.

– En ehdottomasti ole saanut puhelua, ja jos olisin saanut, en kertoisi sinulle, McAvoy tokaisi.

Joidenkin huhujen mukaan McAvoy saattaisi palata. Varmistusta ei kuitenkaan ole.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Pätevä mysteerikauhu on kuvattu kokonaan Zoomissa – tehty koronatoimien aikana – Episodi.fi

Lähde: Variety

Lisää luettavaa