Jerry Seinfeld tylytti tekoälyn tekemää ”Seinfeld”-sarjaa – myös tekoälysarjan luojille piikkiä

Koomikko ei ole huolissaan tekoälystä.

6.2.2023 06:00

Kerroimme vastikään tekoälyllä luodusta, ikuisesti jatkuvasta Seinfeldin inspiroimasta sarjasta Nothing, Forever. Halukkaat voivat seurata sitä suoratoistopalvelu Twitchistä, ja viihtyä tuhansien muiden sarjaa seuraavien katsojien kanssa. Tekoälyn keksimät jutut vaikuttaisivat naurattavan ihmisiä.

Viraaliksi mennyttä tekoälysarjaa kommentoi vastikään aidon ja alkuperäisen Seinfeld-tv-sarjan tähti Jerry Seinfeld. Hän otti asian esille stand up -esityksessään, kun häneltä kysyttiin siitä.

Katsoja selitti Seinfeldille sarjan ikuisen luonteen, ja että se on tekoälyn tekemä. Koomikko ei ollut itse vielä tuolloin tietoinen tekoälysarjasta.

– Se on sarja, eikö? No se on hienoa, koska 180 jaksoa ei ole läheskään tarpeeksi, tehdään 180 miljoonaa jaksoa! Mitä se tekee, kirjoittaako se uusia juttuja? Eli tapahtuuko uusia asioita? Hienoa, onko niissä järkeä? Ei, se on tekoälypaskaa, Seinfeld tykitti.

Koomikko tuumi, ettei hän ole huolissaan tekoälystä. Hän myös vihjasi tekoälysarjan luojien olevan tyhmempiä kuin tekoäly.

Alkuperäinen Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma, New Yorkin Manhattanille sijoittuva komediasarja keskittyi kuvitteelliseen versioon koomikosta itsestään sekä hänen kolmesta ystävästään. Muita sarjan näyttelijöitä olivat Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus ja Michael Richards. Sarja kesti peräti yhdeksän tuotantokautta, ja se on yksi suosituimmista sitcom-tyyppisistä sarjoista.

Lue myös: Haluatko katsoa loputtomiin Seinfeldia? Tekoälyn luoma versio sarjasta jatkuu ikuisesti – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia