Jimmy Kimmel pilkkasi Robert Downey Jr:ää 20 vuoden takaisista asioista – ”Kimmel on aina ollut syvältä”

Osa katsojista närkästyi Kimmelin vitsailusta.

12.3.2024 13:59

Robert Downey Jr oli yksi Oscar-gaalan menestyjistä, mutta somekansan mielestä Jimmy Kimmelin ilta puolestaan ei mennyt kovin menestyksekkäästi – ainakaan vitsien osalta. Gaalasta on nostettu tikunnokkaan Kimmelin huumevitsit, jotka hän kohdisti Downey Jr:ään.

On yleisessä tiedossa, että Downey Jr kärsi vakavasta päihdeongelmasta uransa aikana. Hän on kuitenkin ollut raitis jo muutaman vuosikymmenen ajan, joten Kimmelin vitsit eivät ole olleet kaikille gaalaa seuranneille hauskoja.

Myös Downey Jr vaikutti tilanteessa vähemmän tyytyväiseltä, vaikkakin hän hoiti tilanteen todennäköisesti niin tyylikkäästi kuin oli mahdollista. Ainakaan hän ei noussut lavalle ja käynyt juontajan kimppuun – toisin kuin Will Smith vuoden 2022 Oscar-gaalassa.

Osansa vitsimyrskystä sai myös Ryan Gosling, Cillian Murphy ja Christopher Nolan. Downey Jr:lle kohdistetut vitsailut vaikuttavat kuitenkin herättäneen suurimman reaktion. Alla video Kimmelin vitsailusta.

Juttu jatkuu X-julkaisun jälkeen.

– Syy siihen, miksi ihmiset ovat raivoissaan Jimmy Kimmelin ”vitseistä” Robert Downey Jr:sta on yksinkertainen. Hän ei vain ole hauska, eräs kirjoitti sosiaalisen median palvelu X:ssä.

– Robert Downey Jr:n huumeongelmien pilkkaaminen on itse asiassa aika tyhmää. En kuitenkaan ole yllättynyt, koska Jimmy Kimmel on aina ollut syvältä, toinen tuumi.

– Robert Downey Jr:n ei ollut kovin mukava kuulla tätä Oscar-voittonsa iltana. Mikä typerys. Pitääkö kukaan Jimmy Kimmeliä hauskana, kolmas kysyi.

Neljäs tylytti Kimmeliä siitä, että hän nostaa huumeongelman esille, vaikka Downey Jr ”on ollut raittiina kaksi vuosikymmentä”.

Downey Jr palkintonsa kanssa. AOP

Jos Downey Jr loukkaantui tilanteessa, hänen mieltään kohotti varmasti Oscar-palkinto roolisuorituksesta elokuvassa Oppenheimer. Hän sai sen myöhemmin samana iltana.

Lue myös: Christopher Nolan pelkäsi aiemmin Robert Downey Jr:ää – syynä karut huhut – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa