Jimmy Kimmelin juontaman Oscar-gaalan moka ei ole enää hulluin tapaus – Kimmeliä harmittaa jäädä kakkossijalle

Smith-keissi taitaa jäädäkin hulluimmaksi tapaukseksi.

29.3.2022 15:33

Tämän vuoden Oscar-gaalassa nähtiin todella yllättävä hetki, kun Will Smithin pokka petti. Hollywood-tähti Smith ei lämmennyt juontajana toimineen Chris Rockin vitsailulle näyttelijän vaimon Jada Pinkett-Smithin lyhyestä hiustyylistä, joten Smith marssi lavalle ja löi pöllämystynyttä koomikko. Tämän jälkeen Smith vielä huusi yleisöstä Rockille, ettei tämän tule mainita hänen vaimonsa nimeä.

Oscareiden aiempi oudoin hetki tapahtui vuonna 2017, kun Jimmy Kimmel oli juontajana. Kimmel antoi tämän vuoden Oscar-gaalan jälkeen ymmärtää, että häntä harmittaa, ettei hänen juontamansa gaalan tapaus ole enää se kaikista kummallisin.

Jimmy Kimmelin isännöimässä gaalassa luovutettiin väärä kirjekuori Warren Beattylle ja Faye Dunawaylle, jotka sitten julistivat La La Landin parhaaksi elokuvaksi. Julistus meni totaalisen mönkään, sillä oikea voittaja oli Moonlight.

Fiasko oli Yhdysvaltain elokuva-akatemialle äärimmäisen kiusallinen, ja tapauksen jälkeen kirjekuorten suojaamiseen käytettyjä turvamenettelyjä on parannettu. Moka oli oli hulluin asia Oscar-gaalan historiassa – kunnes Will Smith löi Chris Rockia.

Kimmel pui asiaa yhdessä Bill Simmonsin kanssa podcast-lähetyksessä:

– Mitä hauskaa on olla mukana toiseksi hulluimmassa Oscar-hetkessä, Kimmel vitsaili.

– Tämä on kuin jos Tom Hanks nousisi ylös ja läimäyttäisi ja pamauttaisi jotakuta kasvoihin. Se on ainoa vertailukelpoinen asia, Kimmel vielä sanoi nauraen.

Alla videot sekä vuoden 2017 mokasta että tämän vuoden väkivaltatapauksesta.

Lue myös: Täydellinen lista: Katso täältä kaikki vuoden 2022 Oscar-voittajat – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa