“Kainalovaginat” ovat Hollywood-kaunotarten suurin huoli – Jennifer Lawrence lanseerasi termin vuonna 2014 [kuvalinkki]

Rebecca Corbin-Murray on brittiläinen Hollywood-tähtien stylisti. Hän paljasti tähtien erikoisen huolenaiheen taannoisessa haastattelussaan.

Rebecca Corbin-Murray tuntee Hollywood-tähtösten pelot, ilot ja trendit. Lontoossa asuva Rebecca paljasti, että lähes jokainen näyttelijätär pelkää ”kainalovaginaansa” jopa enemmän kuin ”sivutissin” paljastumista.

Tämä hassu ilmiö tapahtuu, kun näyttelijätär pitää hieman liian kireää asua yllään ja iho ikään kuin pakkautuu ylöspäin, jolloin kainaloon muodostuu vaginaa muistuttavia ihopoimuja.

Jennifer Lawrence lanseerasi termin vuoden 2014 SAG Awardseissa.

– Tiedän, että minulla on kainalossani rasvaa, ja se on aivan ookoo… se on kainalovagina. Puku puristaa tissit kainaloihini, Lawrence paljasti toimittajille gaalassa.

Corbin-Murray työskentelee Emma Watsonin ja Sophie Turnerin tapaisten tähtien kanssa. Hän paljastaa, ettei Lawrence ole yksin pelkojensa kanssa.

– Joskus se on se kaikkein omituisin paikka kehosta, josta he ovat huolissaan. He sanovat ”minulla on tällainen kauhea blaa-blaa-blaa”, ja ajattelen vain, että mitä ihmettä he puhuvat? Yleisin huolenaiheista on kainalovagina, Corbin-Murray kertoo The Timesin haastattelussa.

Kuva: Jennifer Lewrence ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Red Sparrowissa

Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut