Käsikirjoittajakin pyysi anteeksi tätä kökköelokuvaa – huonoin Batman-leffa?

No eihän tämä häävi kyllä taida olla.

Batman-elokuviakin on tehty jo melkoisen aimo määrä. Sekaan mahtuu hyviäkin leffoja kuten Tim Burtonin ohjaama Batman (1989) ja Christopher Nolanin ohjaama Batman-trilogia. Kalkkunoitakin on päässyt luonnollisesti sekaan.

Yksi pilkatuimpia Batman-elokuvia lienee Joel Schumacherin ohjaama Batman & Robin (1997). Siinä nähtiin muun muassa kuuluisat nännit George Clooneyn Batman-haarniskan tisseissä. Itse elokuvakin oli melkoisen huono ja siitä on ruoskinut itseään Clooneykin.

Nyt kyseisen leffan tunnelmiin palasi haastattelussa elokuvan Oscar-palkittu (Kaunis mieli) käsikirjoittaja Akiva Goldsman.

Batman & Robin, se hämmensi minua. Tarkoitan, ettemme halunneet sen olevan huono. Vannon, ettei kukaan ajatellut: ”Tästä tulee huono”, Goldsman aloitti.

– Tässä se ironia onkin. Puolessa välissä kuvauksia kasattiin yhteen filmikela, jossa elokuva itse asiassa näytti synkältä mielenkiintoisella tavalla. Se vain on mitä se on, ja olen pahoillani. Luulen, että me kaikki olemme pahoillamme, Goldsman myönsi.

Seuraava Batman-sovitus on tulossa Matt Reevesiltä. The Batmanin pääosassa nähdään Twilight-elokuvista tunnettu Robert Pattinson. Sen on tarkoitus saapua elokuvateattereihin lokakuussa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut