Katee Sackhoff vihjaili The Mandalorianin jatkosta – ”tekijät tietävät tarkalleen…”

Sarja lienee hyvissä käsissä.

16.9.2022 04:30

Galactica-sarjastakin tuttu Katee Sackhoff näyttelee The Mandalorianissa Bo-Katan Kryze -nimistä hahmoa. Sackhoff toi sarjaan varsin mielenkiintoisen hahmon, ja toisen kauden aikana muun muassa selvisi hänen intohimonsa mustaa Darksaber-valomiekkaa kohtaan.

Sackhoff vihjaili sarjan jatkosta Varietyn haastattelussa D23 Expossa. Hänen mukaansa tekijät tietävät tarkalleen, mihin sarja on menossa, ja että faneille riittää jatkossakin juonenkäänteitä, joista innostua.

– Minulle on kerrottu (kuinka monta kautta sarja kestää), mutta meidän on vain odotettava ja katsottava, tapahtuuko niin. Jep, Sackhoff tuumi.

– Hyvä juttu Daven (Filoni) ja Jonin (Favreau) suhteen on, että he laajentavat jatkuvasti tätä maailmaa, enkä usko, että Star Wars -faneilta tulee puuttumaan sisältöä lähiaikoina, Sackhoff jatkoi.

Myös Pedro Pascal ja Favreau ovat aiemmin viitanneet siihen, että sarjan loppukuviot ovat tiedossa, joka tietysti lupaa hyvää järkevälle tavalle nitoa juonikuviot yhteen.

Screen Rant arvelee, että Sackhoffin hahmo tulee todennäköisesti ottamaan keskeisemmän roolin kaudella kolme. Hänen odotetaan tutkivan Mandaloren planeettaa, jota kautta Mandalorian kansan historia ja mytologia auennee paremmin tavallisillekin Star Wars -faneille.

Jonkin verran joudutaan kuitenkin vielä odottelemaan. The Mandalorianin kolmas kausi saapuu Disney Plussaan tiettävästi vasta ensi vuoden loppupuolella. Muita sarjoja on toki luvassa ennen sitä.

Lue myös: Rosario Dawson ylisti Ahsoka-sarjaa – Star Wars -guru Dave Filoni halunnut tehdä sen jo ”vuosia” – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa