Kätyrit: Grun tarina aiheutti uudenlaisen teatteriperseilyilmiön: tiedätkö mikä on gentleminions?

No tämäpä on erikoinen juttu taas.

Kätyrit: Grun tarina on aiheuttanut kaikenlaista häiriötä universumissa. Elokuvaa muun muassa käänteisarvostelupommitetaan täysillä pisteillä, se on saanut häiritseviä sisältövaroituksia sekä se myös rikkoi aiemmat USA:n itsenäisyyspäivän lippukassaennätykset.

Elokuva on aiheuttanut myös uudenlaisen nuorisolaisilmiön nimeltä #gentleminions. Ilmeisesti TikTok-haasteena alkanut hashtag-hassuttelu on siirtänyt hyvin pukeutuneita nuorisolaismassoja elokuvateattereihin.

Sing-a-long-esitykset ja vastaavat ovat jo tuttuja ilmiötä, mutta tämä on uudenlainen juttunsa. Kätyreiden aikana hyvin pukeutuneet nuoret alkavat hurraamaan jo alkulogojen aikana eikä hurraaminen lopu ennen kuin lopputekstit ovat ohitse.

Nuorisolaisia meemittelijöitä on poistettu teattereista epäasiallisen käytöksen takia, ja muun muassa USA:ssa jotkin teatterit ovat jopa kieltäneet hyvin pukeutuneiden teinien saapumisen teatteriin.

Kun esimerkiksi Rocky Horror Picture Show’n aikana heitellään riisiä, niin Kätyrit-leffan aikana lentävät banaanit. Muun muassa Helsingin Tennispalatsissa on jouduttu jo huomauttelemaan nuorisolaisia banaaneista aiheutuneista siivoushaitoista.

Ilmeisesti kyseessä on sama porukka, joka sai Morbiuksen meemitettyä uudelle teatterikierrokselle. TikTokissa on voimaa.

Alla pätkä Turun Kinopalatsista ja Helsingin Tennispalatsista sekä muita internetviidakosta löytyneitä juttuja.

@tume102 Minions rise of Gru😈😈😈😈#fyp #viral #trending #cityboys #minionsriseofgru #sigma #zyxcba #alpha #hanghanghang ♬ Rich Minion – Yeat

@saanakettunen #fry #minions #minionsmovie #fordig #nolo #fyp ♬ Rich Minion – Yeat

@ayoletsgrub we were well behaved minions 😤 the movie was like 2 minutes in until they kicked everyone out #minions #minionsriseofgru #minion #despicableme ♬ Minions – Tik Tok

@lyndon.c Despicable af 🍌 #fyp #minions #riseofgru #cineplex #gentleman ♬ original sound – billh

@ale_srs0 #minions #fyp #gentleman ♬ original sound – Heart Thief

@tom._jar #fyp #minions ♬ el que usa el audios es gay. – Juani.Yelich

@drug_bl Inspires by @billh @Minions ‘ve been waiting for 5 years #goviral #trending #recommendations #minions #riseofgru #goviral #gentleman #meninsuits ♬ original sound – Isa

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut