Keanu Reevesin lausumat sanat John Wick 4 -leffassa laskettu! Reeves poisti itse repliikkinsä elokuvasta

Saahan sitä olla hiljaakin.

28.3.2023 16:30

Kerroimme aiemmin John Wick: Chapter 4 -leffan kestävän peräti 2 tuntia ja 49 minuuttia, joten siinä ajassa luulisi ehtivän rupatella sanan jos toisenkin. Näin ei kuitenkaan ole ainakaan Keanu Reevesin hahmon kohdalla.

Reeves valitsi höpöttelyn sijaan hiljaisuuden, sillä hän poisti omia repliikkejään elokuvasta. Niitä ei sitten Wall Street Journalin laskutoimituksen perusteella paljon jäänytkään – varsinkaan ottaen huomioon elokuvan keston.

Ensimmäisessä, 101 minuuttia kestävässä osassa, Reeves sanoi yhteensä 484 sanaa. Neljäs elokuva lähenee kolmea tuntia 169 minuutin kestollaan, mutta siinä on vain 380 Wickin sanomaa sanaa. Deadlinen mukaan melkein kolmasosa sanoista  koostuu vielä kaiken lisäksi sanasta ”yeah”.

Lisäksi noin 10 prosenttia sanoista on elokuvan trailerissa, mikä saa sankarin näyttämään melkein puheliaalta. Wick sanoo enemmän tuossa 2,5 minuutin pätkässä kuin itse elokuvan ensimmäisten 25 minuutin aikana.

– Reeves poisti suunnilleen puolet hahmolleen alkuperäisessä käsikirjoituksessa kirjoitetusta dialogista, ohjaaja Chad Stahelski sanoi.

Eräänä hetkenä elokuvassa hän rupattelee enemmän. Tuolloin hän tapaa Hiroyuki Sanadan näyttelemän Smimazu Kojian. Tuolloin Wick sanoo ainakin: ”Sinä ja minä jätimme taaksemme hyvän elämän kauan sitten, ystäväni.”

Vaikkei elokuvassa hirveästi turista tai availla kielenkantoja, se ei ei ole haitannut elokuvan menestystä. Leffa on myös saanut hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Alla leffan traileri.

Lue myös: Huh huh! Muistatko vielä uhkean ruotsittaren Victoria Silvstedtin, 48? Näin seksikkäästi ikinuori nainen poseeraa edelleen – Episodi.fi

Lähde: Deadline

 

 

Lisää luettavaa