Kevin Feige pitää Marvelin ja DC:n yhteistä elokuvaa mahdollisena

Vaatinee sopimusvuoren kirjoittamisen ennen kuin asiaa voi edes harkita.

Faneille on luvassa herkkua lähivuosina Disneyn yrityskauppojen ansiosta. Viihdejätti näet osti Foxin elokuvastudiot itselleen ja sai myös läjän immateriaalioikeuksia, jotka mahdollistavat ainakin X-Men sekä Ihmeneloset -hahmojen että Deadpoolin siirtymisen MCU-elokuvauniversumiin.

Marvelin pomo Kevin Feige antoi ymmärtää, ettei tulevaisuudessa olisi täysin mahdoton ajatus tehdä myös elokuvaa, jossa nähtäisiin Warner Brosin omistaman DC:n hahmoja. Heidän talliinsa kuuluvat muun muassa Batman, Teräsmies sekä Wonder Woman.

Feigeltä kysyttiin mahdollisesta yhteiselokuvasta ComicBook.comin haastattelussa.

– Vakiovastaukseni asioihin on älä koskaan sano ei koskaan. En koskaan arvannut, että pääsisimme näin pitkälle, Feige tuumi viitaten samalla Marvelin elokuvauniversumin menestykseen.

Hän mainitsi niin ikään ohjaaja James Gunnin, joka on työskennellyt sekä Marvelin elokuvien parissa että nyt DC:n The Suicide Squadin parissa. Feige kehui kyseistä leffaa mahtavaksi.

DC:n ja Marvelin välinen yhteisleffa voisi kenties olla joskus tulevaisuudessa mahdollinen. Onnistuihan Marvelin saada Sonylta Hämähäkkimieskin MCU-elokuviinsa.

Lähde: ComicBook, Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut