Klassisen Star Wars -hahmon näyttelijä itki The Last Jedi -kuvauksissa – koki itsensä pelkäksi vitsiksi

Osa faneista saattaa yhtyä kritiikkiin.

2.6.2019 08:03

Star Wars -fanit muistavat varmasti Ackbarin. Hän oli Kapinallisten taistelualuksen amiraali alkuperäisissä Star Wars -elokuvissa.

Näyttelijä Tim Rose uusi roolinsa The Force Awakens ja The Last Jedi -elokuvissa. Jälkimmäisen leffan kuvauksissa hänen pettymyksensä ei enää pysynyt hänen sisällään, sillä hän puhkesi itkuun rooliasunsa uumenissa.

Syynä oli se, ettei Ackbarilla ollut juurikaan tekemistä The Force Awakenissa – ja sama tyyli jatkui The Last Jedissa. Rose toivoi, että tekijät antaisivat hänelle jotain ”mehukasta” tehtävää, mutta turhaan.

– Saimme kaiken valmiiksi ja he pyysivät minua lähestymään kameraa. Ajattelin, heidän ehkä kiittävän minua, koska olen ollut yksi perinteisistä hahmoista 30 vuoden ajan ja sen sellaista. Mutta he pyysivätkin minua katsomaan kameraan ja tokaisemaan ”se on purkissa”, Rose valitteli.

– Olin itseasiassa kyynelissä pukuni sisällä, koska toivoin kaiken jälkeen jotain olevan vielä tehtävänä. Ackbarin viimeinen hetki ennen arkkua olikin iso vitsi kuvausten purkittamisesta. Ja siinä summaus koko elämästäni Ackbarina, näyttelijä jatkoi.

Myös Ackbarin ääninäyttelijä Tom Kane ilmaisi aiemmin niin ikään tyytymättömyytensä Acbkarin kohtaloon uudessa trilogiassa. Hänen mielestään Ackbarin olisi pitänyt suorittaa sankarillinen itsemurhatehtävä Vastarinnan avaruusaluksella Holdon sijaan.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa