Krista Kosonen on nyt kovassa nosteessa maailmalla – tulossa kaksikin kansainvälistä sarjaa

Pedot tulee katsottavaksi toukokuun lopulla.

9.5.2023 10:53

Menestyskirjaan perustuva uutuussarja Pedot kertoo tarinan yhdestä ihmiskunnan suurimmasta haasteesta, kertoo lehdistötiedote. Kansainvälisessä näyttelijäkaartissa on mukana Krista Kosonen.

Ihmiskunnan holtiton suhtautuminen maailman meriin saa luonnon taistelemaan vastaan. Valtameren syvyyksissä elää tuntematon tietoisuus, joka näyttää kumpuavan syvältä meren syvyyksistä, ja se on päättänyt iskeä takaisin.

Pedot (The Swarm) tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun 28. toukokuuta.

Krista Kososen roolihahmo Tina Lund on töissä tutkijana yhtiössä, joka alkaa toteuttaa syvänmerenpohjan porausta. Porauksen yhteydessä on löytynyt matoja, ja Tina haluaa tietää, onko tästä haittaa ympäristölle.

”Teemaltaan sarja on äärimmäisen ajankohtainen. Millaista haittaa aiheutuu ekosysteemille, kun ihminen alkaa muokkaamaan ympäristöä uusilla tavoilla? Ajankohtaisen teeman lisäksi kyseessä on viihdyttävä scifi-sarja, joka on jännittävä ja dramaattinen: Dystopia siitä, mitä jos luonto iskeekin takaisin”, Krista Kosonen kertoo tiedotteessa.

Sarjan on tuottanut Game of Thronesin tuottaja Frank Doelger.

Pedot-sarjan lisäksi Krista Kosonen näyttelee tänä vuonna myös ruotsalaisessa Ronja Ryövärintytär -sarjassa, joka julkaistaan loppuvuodesta. Krista kommentoi sarjan käynnissä olevista kuvauksista näin:

”Olen sarjassa ainoana suomalaisena mukana, mikä oli aivan ihmeellistä olla mukana ruotsalaisessa klassikkoteoksessa. Koko teos on uskomattoman hieno, ja itselleni tärkeä. Olen lukenut kirjaa nyt tyttärelleni – tuntuu, että sarjasta tulee hieno!”

Katso Pedot-sarjan traileri täältä!

Lisää luettavaa