Kuinka paljon Terminatorin luojalla James Cameronilla on sananvaltaa tulevassa Dark Fate -elokuvassa? Arnold kertoi

Kuulostaapa hyvältä.

Legendaarisia Terminator ja Terminator 2 -elokuvia ovat vuosien varrella tahranneet kelvottomat jatko-osat. Nyt saattaa kuitenkin lopulta olla todellinen pelastus tulossa, sillä James Cameron on mukana Terminator: Dark Fate -elokuvan tuotannossa.

Cameron ei kuitenkaan ohjaa. Sen pallin on varannut itselleen Deadpoolista tuttu Tim Miller. Minkälainen vaikutus Cameronin mukana olemisella sitten lopulta on? Tätä asiaa valotti elokuvassa näyttelevä Arnold Schwarzenegger.

– Jim Cameron ohjaa juuri nyt Avatar-elokuvia, joka on valtava haaste ja hän on kiireinen niiden kanssa. Mutta hän on kontrollifriikki, Schwarzenegger kertoi.

– Kuten tiedätte, Terminator on tavallaan hänen lapsensa, joten hän on mukana kuvauksissa. Siellä oli mielenkiintoisia keskusteluja siitä, mihin suuntaan mennä tietyissä kohtauksissa, miten dialogin tulisi päättyä, minkälainen lookki kenelläkin yksilöllä tulisi olla ja kaikkea sellaista. Jimin ja Tim Millerin välillä oli paljon yhteistyötä. Tunsin olevani hyvissä käsissä molempien osalta, Schwarzenegger ylisti.

Cameron siis tarkkailee tuotantoa tarkalla silmällä ja tuo myös oman panoksensa mukaan. Tämä saattaakin tarkoittaa sitä, että seuraava Terminator-elokuva tulee lopultakin lunastamaan fanien odotukset.

Elokuvassa on mukana myös Sarah Connoria esittävä Linda Hamilton. Terminator: Dark Fate on suoraa jatkoa Terminator 2 – Tuomion päivä -elokuvalle.

Lähde: The Wrap

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut