Kuinka Wolverinen paluu toteutetaan Deadpool 3:ssa? Hugh Jackman ja Ryan Reynolds selventävät tilannetta pilke silmäkulmassa

Huumorimiehiä nämä kaverukset.

28.9.2022 18:30

Ryan Reynolds ja Hugh Jackman yhdistävät vihdoin voimansa Deadpoolina ja Wolverinena tulevassa Deadpool 3 -elokuvassa. Nyt kaksikko selventää hieman yhteisprojektinsa kontekstia – tavallaan.

Suurin kysymys tuoreen julkistuksen vanavedessä on monilla ollut varmastikin se, kuinka X-Menistä lähtöisin olevan mutanttihahmon paluu oikein ollaan toteuttamassa. Jackman veti ylleen Wolverinen asustuksen viimeksi vuonna 2017 julkaistussa Loganissa, jonka oli määrä jäädä hänen viimeiseksi kerrakseen kyseisessä roolissa.

Kaksikko kertoo uudella yhteisvideolla Loganin tapahtumien käyneen edelleen toteen eikä tuohon tarinakaareen lähdetä koskemaan Deadpool 3:ssa. Juuri, kun herrat ovat alkamassa selittää tarkemmin, kuinka he ovat tekemässä suuresti odotetun MCU-debuuttinsa, videon puheraita hälvenee humoristisen musiikin alle. Näyttelijät jatkavat kuitenkin selitystään hauskan ylidramaattisin elein ja katsoja voi vain kuvitella mistä oikein mahtaakaan olla kyse.

Todellisia vastauksia tähän polttavaan kysymykseen joudutaan siis odottamaan vielä jonkin aikaa. Deadpool 3 saa ensi-iltansa syyskuussa 2024.

Katso Reynoldsin ja Jackmanin hauska video alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia