Kuuma piiri ja Shield -sarjoista tuttu Michael Chiklis palaa juurilleen uudessa poliisisarjassa

Poliisitoimen esimerkkinäyttelijänä vuosien varrella loistanut Chiklis nähdään jälleen – yllätys, yllätys – poliisin roolissa.

90-luvun katselijat muistavat hänet Kuuma piiri -sarjan (The Commish) sympaattisena poliisipäällikkönä, joka rakasti meetvurstileipiä, ja 2000-luvun sarjafanit katselivat hänen iskuryhmänsä armotonta toimintaa Shield – lain varjolla -sarjassa (The Shield), ja pian hän palannee tv-ruutuihin uudessa poliisiroolissa.

Amerikkalainen näyttelijä Michael Chiklis on kiinnitetty pääosaan CBS:n uuteen rikossarjaan Murder, joka kuvataan rikosdokumentin tyyliin. Chiklisin hahmo on kokenut etsivä, jonka työtapoja lähtee haastaamaan hänen aloittelijaparinsa, jota esittää Mad Men -sarjasta tuttu Teyonah Parris.

Chiklis on tunnettu myös Fantastic Four -elokuvista, ja viime aikoina hänet on voinut bongata Gotham-sarjasta, jossa hän on myös näytellyt poliisia.

Murder on vasta kehityksen alla, eikä ole vielä mitään takeita sen päätymisestä ruutuihin, sillä siitä on toistaiseksi vasta pilottijakson mittainen tilaus.

 

Lähde: Deadline.

Aiheeseen liittyvät jutut