Kuvat: Bradley Cooper on aivan tunnistamattomana seuraavassa ohjaustyössään – Steven Spielbergin piti alkujaan ohjata tämä elokuva

Tämä se pitää nähdä!

31.5.2022 18:31

Vuoden 2018 A Star is Born on upea teos. Bradley Cooperin tähdittämän ja ohjaaman musiikkidraaman toista pääosaa näyttelee Lady Gaga. Elokuva sai kahdeksan Oscar-ehdokkuutta.

Cooper on ottanut seuraavaksi ohjaustyökseen Maestron, eli Broadway-musiikkinero Leonard Bernsteinin elämäkerran. Netflix tuottaa elokuvan.

Suoratoistojätti julkaisi elokuvista ensimmäisiä kuvia ja niiden perusteella ainakin Cooperin maskeeraus on kunnossa, koska eihän miekkosta ole tunnistaa laisinkaan.

Maestron tuotanto käynnistyi aiemmin tässä kuussa. Elokuvan julkaisu on joskus ensi vuonna.

Alkujaan itse Steven Spielbergin piti ohjata Maestro, ja hän olikin jo pestannut Cooperin pääosaan, mutta koska Cooper oli saanut niin monta Oscar-ehdokkuutta A Star is Bornillaan, ei häntä kiinnostanut enää pelkkä näytteleminen.

– Kerroin Spielbergille, että pysyn kyllä näyttelemään Bernsteinia, mutta voisinko tehdä hieman taustatutkimusta, jotta voin päättää olenko kiinnostunut myös ohjaamaan ja käsikirjoittamaan elokuvan, Cooper kertoo haastattelussa.

– Stevenillä on paljon kiinnostuksen kohteita. Hän vain valitsee yhden niistä ja kaikki muut jäävät sen jälkeen hyllylle. Steven varmaan tiesi, ettei aio tehdä elokuvaa lähiaikoina, joten hän oli erittäin ystävällinen ja luovutti projektin minulle. Olen tehnyt tätä nyt viimeiset neljä ja puoli vuotta.

Alla ensimmäiset kuvat Maestrosta. Cooper on aivan tunnistamaton vanhempana Bernsteinina.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia