Steven Spielberg tarjosi Bradley Cooperille roolia, mutta päätyi luovuttamaan hänelle koko projektin – Cooperin toisen oman elokuvan kuvaukset alkavat toukokuussa

Kiinnostava elokuva tulossa.

30.1.2022 14:01

Näyttelijä Bradley Cooper on jo vuosia yrittänyt saada unelmaprojektiaan eteenpäin. Kyseessä on säveltäjä Leonard Bernsteinistä kertova elokuva Maestro. Ensin kyseisestä projektista oli kuitenkin toinenkin kiinnostunut – Steven Spielberg nimittäin tarjosi Cooperille pääroolia elokuvasta.

”Olin juuri työtämässä A Star Is Bornia ja sanoin, että kaikkein eniten haluan käsikirjoittaa ja ohjata elokuvia. Minusta on aina tuntunut siltä, että pystyn näyttelemään kapellimestaria, mutta saanko tehdä materiaalista omat tutkimukseni ja katsoa pystyisinkö kirjoittamaan ja ohjaamaan sen itse? Antaisitko minun tehdä sen?”, Cooper oli kysynyt ohjaajalegendalta.

Spielberg niin sanotusti ”luovutti” elokuvan Cooperin hoiviin. ”Sitä olen tehnyt viimeiset neljä ja puoli vuotta. Kuvaukset alkavat toukokuussa”, Cooper paljasti. ”Stevenillä on paljon mielenkiinnon kohteita. Hän valitsee yhden projektin ja muut odottavat sen aikaa. Luulen, että hän tiesi ettei tulisi tekemään elokuvaa vähään aikaan”, Cooper pohti.

Maestro tulee olemaan Cooperin toinen ohjaus. Hän itse näyttelee Bernsteiniä ja tämän vaimona nähdään Carey Mulligan. Kaikki tämä ilmeni Varietyn Actors on Actors -haastattelussa.

Lisää luettavaa