Lähde: GoT-tähti Kit Harington keskusteli ystäviensä kanssa Emmy-gaalan jatkoilla – ”Minun täytyy kasvaa v***u aikuiseksi”

Hauskaa on varmasti ollut.

Kit Harington esitti supersuositussa Game of Thrones -sarjassa ansiokkaasti Jon Snow -nimistä hahmoa. Emmy-gaalan jatkoilla ollut henkilö kertoi nyt, mitä tähti oli keskustellut siellä tuttaviensa kanssa.

Raportoidusti Harington pohti muun muassa, miten 10 vuotta on niin pitkä aika.

– Hän sanoi: ”Minusta tuntui 15-vuotiaalta!” Kit vitsaili elämän pituudesta. Ryhmä alkoi keskustella sen jälkeen iästä. Kit sanoi olevansa 32 ja tajunneensa, että hänen täytyy v***u kasvaa 32-vuotiaana aikuiseksi, lähde kertoi.

Lähde väitti niin ikään, että näyttelijä vitsaili aikovansa raitistua ja viettää ”hulluja aikoja.” Kommentti kumpusi luultavasti siitä, että Harington joutui kirjautumaan hoitolaitokseen stressin ja alkoholin käytön vuoksi Game of Thronesin kuvausten päätyttyä.

Harington ei peitellyt ongelmiaan kirjautuessaan hoitolaitokseen. Tiettävästi hän oli ylpeäkin siitä, että hän ymmärsi hakea apua.

Sisäpiiriläisellä oli muutakin kerrottavaa.

– Hän vitsaili olevansa kotoisin Worcestershirestä, joka on kuuluisa kastikkeestaan. Sitten hän lisäsi nauraen: ”Ja nyt ilmeisesti minusta”, lähde kertoi.

Harington nähdään seuraavaksi Eternals-supersankarielokuvassa yhdessä Salma Hayekin kanssa. He ehtivätkin jo tavata, josta kerroimme täällä: Hollywood-tähti Salma Hayek fanitti GoT-tähti Kit Haringtonia – näyttelevät samassa supersankarileffassa (kuva).

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut