Legendaarinen naistähti sai lempinimen ”Tinkerhell” – vaikea diiva kuvauspaikoilla suututti Spielberginkin

Nykyään ilmeisesti toinen ääni kellossa.

10.2.2018 21:05

Hollywoodissa on tunnetusti suuria egoja ja suuria diivoja. Osalla diivailu saattaa mennä yli, joka johtaa huonoon maineeseen viihdeteollisuuden sisäpiirissä.

Yksi – ehkä yllättäväkin – diiva on Julia Roberts. Hymyilevän ja valloittavan oloinen persoona saattaa väläyttää huonompaa puoltaan, kun paikalla ei ole median edustajia tai faneja.

Tähti tiettävästi käyttäytyi aikoinaan niin huonosti Hook-elokuvan kuvauksissa, että hän sai lempiniminen ”Tinkerhell.” Tämä on sanaväännös tinkerbell-sanasta, jonka voisi kääntää esimerkiksi satumaiseksi, kauniiksi naiseksi. Hell-lisäys ei tietenkään liiemmin mairittele.

Jopa Hook-elokuvan ohjaaja Steven Spielberg sanoi aikoinaan, ettei työskentelisi enää Robertsin kanssa. Hook-elokuvasta on tietenkin jo aikaa. Ehkäpä ikä onkin muuttanut Robertsin käytöstä kypsemmäksi. Täällä hän itse asiassa myöntää olleensa aikoinaan vähemmän fiksu: Episodi.

Robertsin pitkä ura jatkuu edelleen. Häneltä on tulossa seuraavaksi Ben is Back -niminen draama sekä Homecoming-niminen tv-sarja.

Lähde: News.com.au

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia