Lihakset hankkineella Daniel Radcliffellä on väitetysti rooli tulevassa supersankarileffassa – hurjat spekulaatiot toteutumassa?

Ainahan saa spekuloida.

12.9.2023 06:00

Näyttelijä Daniel Radcliffe on käynyt salilla ahkerasti, sillä hän oli huippukunnossa Miracle Workers -sarjan neljännellä kaudella. Nyt huhutaan, että Radcliffellä olisi rooli tulevassa supersankarileffassa.

Innokkaimmat ovat lihaksikkaiden potrettien siivittämänä jo toivoneet, että Radcliffestä tulisi seuraava Wolverine. Nyt huhutaan, että hänellä on kuin onkin rooli Deadpool 3 -elokuvassa, jossa nähdään myös Hugh Jackmanin näyttelemä Wolverine.

Kyllä on Radcliffellä haba kohdallaan.

Multiversumit ovat nykyään muotia, joten mikseipä Radcliffen rooli voisi olla jonkin toisen universumin Wolverine, joka tupsahtaa vierailulle, vaikkapa kahville Ryan Reynoldsin Deadpoolin ja Jackmanin Wolverinen kanssa.

Huhun takana on Daniel Richtman eli sama Hollywoodin sisäpiiriläinen, joka kertoi Quentin Tarantinon viimeisen leffan päähenkilön olevan Paul Walter Hauser. Richtman ei kertonut Radcliffe-huhusta paljon muuta kuin että rooli on salainen.

Deadpool 3 -elokuvan tuotanto on tällä hetkellä jäissä Hollywoodin lakkojen vuoksi. Spekulointi jatkuu silti vauhdikkaana.

Lue myös: Quentin Tarantino huhutusti palkkasi pääosanäyttelijän viimeiseen elokuvaansa – ei kovin tuttu nimi – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia