Lopettiko Fast & Furious -näyttelijä kiukuttelun? Antoi anteeksi Dwayne Johnsonille

Mikäköhän on todellinen syy mielenmuutokselle?

Uutisoimme aiemmin, että Fast & Furious -elokuvasarjan näyttelijöillä ei ole tällä hetkellä kovin lämpimät välit keskenään, varsinkaan Tyrese Gibsonilla ja Dwayne Johnsonilla. Johnson on nimittäin saanut tarpeeksi valtaa sarjassa, jotta voi tehdä omasta hahmostaan spin off -elokuvan. Tästä Gibson ei pitänyt lainkaan, sillä spin offin takia Fast & Furious 9 viivästyy vuodella. Gibson meni jopa niin pitkälle, että uhkasi lähteä elokuvasarjasta, jos Johnson jatkaa.

Nyt Gibson on kuitenkin kertonut Instagramissa, ettei enää julkaise vihaisia tekstejä Johnsonista ja peruu uhkauksensa sarjan jättämisestä. Joko Gibson ja Johnson saivat oikeasti asiat sovittua tai sitten Gibson tajusi, ettei Universal ikinä potkisi Johnsonia pois elokuvista, sillä Johnson on tällä hetkellä yksi isoimmista Hollywood-tähdistä. Ehkä hän ymmärsi, ettei lapsellinen kiukuttelu ole hyvästä tai sitten hän huomasi, ettei hänellä ole muuta elokuvasarjaa, johon turvautua, jos hän lähtee Fast & Furiousista. Transformers-leffoissakaan häntä ei ole näkynyt vuoden 2011 jälkeen. Ihan oikeasti, osaatko sinä nimetä Gibsonilta muita elokuvia?

Neljä Fast & Furious -elokuvaa ohjanneen Justin Linin paluu sarjan pariin on kuitenkin luultavin syy sille, ettei Tyrese Gibson ole valmis jättämään sarjaa. Lin ohjaa yhdeksännen osan lisäksi myös Fast & Furious 10:n. Ja kyllä, luitte ihan oikein: Fast & Furious -sarja saavuttaa kohta kymmenennen osansa!

Kuva elokuvasta Fast & Furious 6.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut