Mad Mikkelsen hehkuttaa Harrison Fordin tähdittämää Indiana Jones 5:ttä

Vihdoin ja viimein tämäkin odotettu elokuva päätyy tuotantoon.

Vuosikausia tekeillä ollut Indiana Jones 5 on vihdoin ja viimein päätymässä tuotantoon. Harrison Ford palaa tietenkin takaisin Indyksi.

Mukana on myös tanskalaislegenda Mads Mikkelsen, joka tuntuu olevan innoissaan päästessään mukaan ikoniseen George Lucasin ja Steven Spielbergin luomaan elokuvasarjaan.

Mikkelsen paljastaa olevansa elokuvasarjan fani.

– Olen erittäin innoissani! Katsoin tuossa eräänä päivänä Kadonneen aarteen metsästäjät ja se on niin hyvin tehty ja hurmaava. Mahtavaa tarinankerrontaa. Kyllä, olen oikeasti otettu siitä, että minut on valittu sellaiseen elokuvasarjaan, jonka parissa kasvoin. Olen todella etuoikeutettu, koska pääsin lukemaan myös käsikirjoituksen ennen kuvauksia. Se on kaikkea mitä toivoin elokuvalta. Käsikirjoitus on erinomainen, Mikkelsen kertoo Colliderin haastattelussa.

Mikkelsen on jo tuttu mies ikonisissa elokuvasarjoissa: hänet on nähty Marvelin Doctor Strangessa, 007-elokuva Casino Royalessa, Rogue One: A Star Wars Storyssa sekä pian myös Harry Potter -spinoff Ihmeotukset 3:ssa.

James Mangold ohjaa ja käsikirjoittaa Indy 5:n. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Phoebe Waller-Bridge ja Thomas Kretschmann.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut