Mafiosot ja vankilakundit eivät mahtaneet mitään söpölle koiranpennulle – Uutuusanimaatio nousi viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi

Belgialaisanimaatio keräsi hyvin yleisöä.

Animaatioelokuva Corgi – Kuningattaren koiranpentu oli Suomen katsotuin elokuva viikonloppuna. Perjantaina ensi-iltaan tullut belgialaistuotanto keräsi viikonlopun aikana 10 779 katsojaa.

Listan kakkosena oli viikko sitten ensi-iltaan tullut kotimainen elokuva Tarhapäivä, joka keräsi melkein saman verran katsojia kuin Corgi-animaatio. Tarhapäivän viikonlopun katsojaluku oli 10 136, ja se on tähän mennessä saanut 34 166 katsojaa.

Myös Joker kerää edelleen väkeä teattereihin. Joker oli kolmanneksi katsotuin katsojamäärällä 9 102. Jokerin kokonaiskatsojamäärä on nyt hieman yli 370 000, ja se on kohonnut vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi.

Uusista ensi-illoista rikoselokuvaa ja pakotarinaa yhdistelevä Kolme sekuntia keräsi 1 987 katsojaa ja oli listan yhdeksäs. Martin Scorsesen Netflixille tekemä mafiaeepos The Irishman sai rajoitetussa levityksessä 1 567 katsojaa.

Neljäs uutuuselokuva, kehuttu saksalaisdraama System Crasher ei mahtunut 20 parhaan joukkoon 797 katsojalla.

Lähde: Suomen elokuvasäätiö

Aiheeseen liittyvät elokuvat