Margot Robbie kertoi Harley Quinn -hahmonsa tulevaisuudesta – ”Se oli aina unelmani”

Harley Quinnia näyttelee kohta toinen näyttelijä.

5.1.2024 07:00

DCEU:n taru alkaa olla kuopattu, ja siihen kuuluneita hahmoja ei välttämättä ainakaan kaikkia enää nähdä. Yksi DC-universumin viimeisimmän aikakauden hahmoista oli Margot Robbien näyttelemä Harley Quinn.

Mitä hänelle mahtaa tapahtua James Gunnin luotsaaman DC-elokuvauniversumin alaisuudessa? Variety kysyi Robbielta, onko hän valmis ripustamaan Quinnin pesäpallomailan naulaan.

– Olen aina halunnut, että Harley olisi hahmo, jonka esittäminen siirtyisi muille näyttelijöille – aivan kuten on niin monia ikonisia mieshahmoja. Se oli aina unelmani hänen varalleen, näyttelijä kertoi Varietylle.

– Harley on niin hauska, ja häntä voi kehittää niin moneen eri suuntaan. Kun hänet annetaan jonkun muun käsiin, voi vain odottaa, mitä hänestä saadaan irti.

– Vaihtoehdot ovat loputtomia, Margot sanoi.

Vastauksesta voi arvioida, ettei Robbie välttämättä enää jatka roolissa. Quinnin rooliin asteleekin jo uusi näyttelijä elokuvassa Joker: Folie à Deux. Tuolloin Harley Quinnina nähdään Lady Gaga. Jokerin roolin hoitaa entiseen tapaan Joaquin Phoenix. Gagaa ei ehkä kuitenkaan voi pitää Robbien korvaajana, vaan kyseessä on uusi tulkinta itsenäisessä elokuvassa.

– On ollut suuri kunnia olla rakentamassa tarpeeksi vahvaa perustaa, jotta Harley voi nyt olla yksi niistä hahmoista, joita muut näyttelijät pääsevät näyttelemään, Robbie sanoi vuonna 2022.

– Uskon, että hän tekee hahmolla jotain uskomatonta, tähti lisäsi viitaten Gagaan.

Joker: Folie à Deux saapuu elokuvateattereihin lokakuussa tänä vuonna. Sen on kuvailtu olevan muun muassa musikaali.

Joker: Folie à Deux ei ole osa James Gunnin suunnittelemaa DC-universumia. Gunnin lähtölaukaus uudelle DC-universumille on elokuva Superman: Legacy, ja se on tulossa vuonna 2025.

Lähde: Uproxx, Uproxx

Lisää luettavaa