George Clooneyn supersuosittu rikosleffasarja on tekemässä paluuta

Jes! Clooneyn leffat ovat olleet hauskoja.

14.12.2023 13:43

Ocean’s Eleven on alkujaan niin sanotun Rat Pack -kaveriporukan (Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford ja Joey Bishop) rikosleffa vuodelta 1960. Sen tunnetumpi versio on George Clooneyn tähdittämä, vuonna 2001 ensi-iltansa saanut versio.

Jatko-osan Ocean’s Twelve ja Ocean’s Thirteen nähtiin vuosina 2004 ja 2007. Naisvetoinen remake-henkinen uusio Ocean’s Eight julkaistiin vuonna 2018.

Margot Robbien ja Ryan Goslingin uutisoitiin hiljattain tähdittävän uutta Ocean’s-elokuvaa. Myös Clooneylla on idea omasta elokuvasta.

– Meillä on todella hyvä käsikirjoitus uutta Ocean’sia varten, joten teemme ehkä sen. Se on todella mahtava kässäri, Clooney kiusoittelee.

– En halua kuitenkaan kutsua sitä Ocean’s Fourteeniksi, koska elokuvan idea on vähän niin kuin Tyylikkäässä lähdössä [vuoden 2017 rikoskomediassa nähtiin senioristaroja esittämässä vanhoja rosvoja].

Clooney on aiemmin paljastanut, että Robbie ja Gosling näyttelevät hänen esittämänsä hahmon vanhempia, joten tämä elokuva sijoittuu menneisyyteen. Ohjaaja Jay Roach on taas kertonut elokuvan sijoittuvan Monte Carloon vuonna 1962.

Ainakin siis esiosa on tekeillä.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia