Mark Hamill toivoi, että Disney olisi kuunnellut enemmän George Lucasia – Star Wars -luojalla oli idea trilogiaan

”Hänellä oli hahmotelma.”

Sen jälkeen kun Disney osti Lucasfilmin, George Lucas luovutti kaiken Star Warsiin liittyvän pois. Hän myös antoi mielipiteensä siitä, mihin suuntaan elokuvasarjan pitäisi mennä. Loppujen lopuksi Disney päätti kulkea eri polkua ja tuloksena ovat nykyiset elokuvat.

Nykyinen Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedy sanoi kuitenkin vastikään, että hän saattaa edelleen kysyä Lucasilta vinkkejä silloin tällöin.

– Yleensä se on jotain yksityiskohtaista tai tärkeää Jedi-koulutuksesta. Tällaisia asioita, Kennedy sanoi.

Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill puolestaan ei ollut täysin tyytyväinen siihen, että Lucas ei ole enää juurikaan mukana. Hän olisi toivonut Disneyn olleen enemmän vastaanottavainen Lucasin ideoille.

– Toivoin, että he olisivat hyväksyneet enemmän hänen ohjaustaan ja neuvojaan. Hänellä oli hahmotelma episodeihin 7, 8 ja 9. Se oli hyvin erilainen siihen verrattuna, mitä he ovat tehneet, Hamill paljasti.

Hamill kuitenkin lisäsi, ettei halua olla asiassa vastarannan kiiskenä ja myönsi Disneyn huomassa tehtyjen leffojen suosion.

Lucasta ei ole kuitenkaan heitetty täysin romukoppaan, sillä hän on vieraillut ainakin Rogue One -elokuvan kuvauksissa, jolloin hänen mielipiteitään otettiin ylös.

Lähde: Geek Tyrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut