Martin Scorsese kuvaa kaksi elokuvaa peräkkäin? – seuraavan pääosissa Leonardo DiCaprio ja Robert De Niro

Ohjaajamestari siirtynee palkkatappajatarinasta suoraan intiaanien murhiin.

Martin Scorsesen ohjaaman The Irishman -elokuvan toteutuminen ja näyttelijäkaartin kiinnittäminen ei ole ainoa ilouutinen ohjaajan faneille tällä viikolla. Scorsesen vakiolavastaja Dante Ferretti nimittäin väittää ohjaajan siirtyvän The Irishmanin kuvauksista suoraan seuraavan elokuvansa kimppuun.

Varietyn jututtama Ferretti sanoo Scorsesen kuvaavan Killers of the Flower Moon -elokuvansa jo ensi keväänä, ja kuvauspaikkoijen etsimisen olevan jo täydessä vauhdissa. Lavastaja sanoo aloittavansa työskentelyn projektin parissa jo syyskuussa, sillä Scorsese haluaa aloittaa kuvaukset heti The Irishmanin jälkeen. Tuotantoyhtiö Imperative Entertainmentin mukaan kuvauksille ei vielä ole annettu aloitusaikataulua.

David Grannin tietokirjaan perustuva Killers of the Flower Moon kertoo tositarinan Oklahomassa tapahtuneista Osage-intiaanien murhista, joita alkoi tapahtua sen jälkeen, kun heimon alueelta löydettiin öljyä. Salaliittoja, ahneutta ja murhia seurasi liittovaltion puuttuminen asiaan, ja tutkimuksia johtaneen J. Edgar Hooverin nousu tunnetuksi mieheksi.

Kirjan on käsikirjoitukseksi adaptoinut Oscar-palkittu Eric Roth (The Insider, Munich). Elokuvan pääosiin ovat itsensä kiinnittämässä Leonardo DiCaprio ja Robert De Niro.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut