Marvelilla työn alla Spider-Man 4 -elokuva – Feige kertoi myös Deadpool 3:sta ja Hugh Jackman -kokemuksestaan

Nämä leffat räjäyttänevät lippukassat.

16.2.2023 06:00

Spider-Man: No Way Home ei ole jäämässä viimeiseksi Sonyn ja Marvelin yhteiseksi Spider-Man-elokuvaksi. Marvelin pomo Kevin Feige varmisti, että Spider-Man 4 on kehityksessä.

Jatkoa on siis luvassa, eikä oikeastaan ihme, tekihän No Way Home hurjat 1,9 miljardia dollaria rahaa. Siitä kasasta riittänee jaettavaa niin Sonylle, Marvelille kuin Disneyllekin, eikä kaverille tarvitse olla ehkä edes kateellinen.

Tobey Maguire nähtiin kolmessa omassa Hämis-leffassa ja Andrew Garfield puolestaan kahdessa. Hollandista tulee nelososan myötä ainoa Hämähäkkimies, joka on tehnyt neljä omaa elokuvaa.

Feige tuumi neljännestä osasta seuraavasti:

– Sanon ainoastaan, että meillä on tarina. Meillä on sitä varten suuria ideoita, ja käsikirjoittajamme ovat parhaillaan laittamassa kynää paperille, Feige kertoi Entertainment Weeklylle.

Feige puhui myös Ryan Reynoldsin Deadpool 3 -elokuvasta. Marvel-pomon mukaan se tulee olemaan ensimmäinen R-luokiteltu, eli lapsilta kielletty Marvel-elokuva. Hahmon väkivaltaisuuden vesittämisestä tai tuhmien puhumisen lopettamisesta huolestuneet voivat siis huokaista helpotuksesta.

Elokuva lienee Spider-Man-elokuvien tapaan jälleen takuuvarma hitti Marvelille. Tämän varmistaa se, että mukana on Hugh Jackman Wolverinena. Vastikään selvisi, että mukana on myös The Crown -sarjassa prinsessa Dianaa näytellyt Emma Corrin.

Feigelle Jackmanin liittyminen Deadpool 3 -elokuvaan herättänee nostalgisia tunteita. Feige nimittäin työskenteli apulaistuottajana Jackmanin Wolverine-debyytissä, X-Men-elokuvassa vuonna 2000. Elokuvan ohjasi Bryan Singer.

Lue myös: Bingin ChatGPT:ltä kysyttiin Avatar 2 -näytöksistä – tekoäly erehtyi vuodesta, ei myöntänyt virhettään ja alkoi aggressiiviseksi – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa