Matthew McConaughey julkaisi rohkaisevan Twitter-päivityksen koronasta – näkee uudenlaisen tulevaisuuden

Näyttelijä näkee valoa tunnelissa.

18.3.2020 16:07

Hollywood-tähti Matthew McConaughey halusi piristää maailmaa tekemällä videon koronaviruksen tiimoilta. Hän puhui siinä hyvin rohkaisevasti ja uskoa tulevaisuuteen luoden.

50-vuotias McConaughey sanoi videolla muun muassa, ettei paniikkiin ole tarvetta.

– Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Tuntuuko, että panikoit? Ei ole tarvetta. Ei mennä sieltä missä aita on matalin ja tulla paranoideiksi. Ollaan asianmukaisen huolellisia, tehdään tarvittavat varotoimenpiteet huolehtiaksemme itsestämme ja muista ympärillämme. Juuri nyt olemme enemmän kuin koskaan riippuvaisia toisistamme, McConaughey sanoi.

– Koronavirus on vihollisemme, joka on kasvoton, roduton, sukupuoleton ja nimetön. Se on vihollinen jonka me kaikki haluamme voittaa – ja me voitamme sen, näyttelijä jatkoi.

McConaughey mietti, että kun ajat muuttuvat paremmaksi, ihmiskunta saa kokemuksesta matkaansa jotain hyvääkin.

– Vaikka tänä aikana talous tulee olemaan raunioina ties kuinka kauan, kun ihmiset siirtyvät eteenpäin ja valoa näkyy tunnelissa, se valo rakennetaan niille arvoille, joita voimme soveltaa jo nyt. Tasapuolisuuden, ystävällisyyden, vastuullisuuden, lannistumattomuuden, kunnioituksen ja rohkeuden arvoille. Me sovellamme niitä jo. Kun selviämme tästä, tämä virus saattaa olla juuri se asia, joka yhdistää meidät kaikki tavalla, jollaista ei ole nähty pitkään aikaan, McConaughey julisti.

Voit katsoa McConaugheyn videon alta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia