Michael Jacksonin veljenpoika näyttelee setäänsä – Antoine Fuquan ohjaaman elämäkertaelokuvan julkaisupäivä selvisi

Michael Jacksonin äiti hyväksyi valinnan.

15.1.2024 05:30

Popin kuninkaaksikin kutsutusta Michael Jacksonista on tekeillä elämäkertaelokuva. Sen julkaisuajankohtakin jo selvisi, ja leffa saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 18. huhtikuuta 2025.

Elokuva kertoo Jacksonin elämäntarinan, ja leffan puikoissa on ohjaaja Antoine Fuqua. Hänet muistetaan muun muassa rikoselokuvasta Training Day sekä Equalizer-toimintaelokuvista. Käsikirjoituksesta vastaa John Logan (Gladiator, Lentäjä, Skyfall, Spectre).

Elokuvan pääroolissa on Jacksonin veljen Jermaine Jacksonin poika Jaafar Jackson. Hänen kerrotaan olevan laulaja, näyttelijä ja tanssija. Hän on ollut mukana muun muassa musiikkivideoilla tanssijan roolissa.

Debyyttialbuminsa Got Me Singing hän julkaisi vuonna 2019. Näyttelijämeriittejä häneltä ei löydy ainakaan IMDb:stä.

– On kunnia saada herättää Michael-setäni tarina henkiin. Kaikille faneille kaikkialla maailmassa, nähdään pian, Jaafar Jackson kirjoitti Twitterissä.

Jaafar Jackson valittiin kahden vuoden pituisen valintajakson jälkeen elokuvan päärooliin. Michael Jacksonin äidin Katherine Jacksonin kerrotaan niin ikään hyväksyneen valinnan. Hänen mielestään Jaafar ”ilmentää” Michaelia.

Elokuvan kuvaukset ovat alkaneet viime vuoden marraskuun lopulla Los Angelesissa, Kaliforniassa. Alla muutama kuva Jaafar Jacksonista.

Lue myös: Mia Goth väitetysti potkaisi taustanäyttelijää päähän ja ilakoi perään – oikeusjuttu tulossa – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia