Mihin katosi 90-luvun supertähti Neve Campbell? Selitti asiaa itse ja tältä hän näyttää nykyään

Ei ehkä kadonnutkaan.

30.9.2018 11:33

Neve Campbell on yksi niistä 90-luvun Hollywood-näyttelijättäristä, jotka nauttivat aikoinaan hetken suursuosiota. Hänet muistetaan muun muassa Villit kuviot, Scream ja Viiden juttu -elokuvista.

Tähden ura on kuitenkin haalistunut siitä mitä se oli. Hän ei ole joidenkin muiden arvostettujen naisnäyttelijöiden tapaan saanut pidettyä itseään A-luokan Hollywood-tuotantojen tähtenä. Hän on selittänyt asiaa myös itse:

– Tarvitsin hetken rauhoittumiseen. Kun olin kaksikymppinen, se kaikki (menestys) tuli niin nopeasti ja suurella vyöryllä, etten pystynyt kunnolla käsittelemään sitä. Se oli tietenkin mahtavaa ja olen siitä kiitollinen, mutta se meni asteelle, jossa minulle tarjottiin asioita, joita en halunnut tehdä, Campbell sanoi.

Tähti lisäsi vielä saaneensa tarjouksia vain kauhuelokuvista ja huonoista romanttisista komedioista. Tämä johtikin siihen, että hän poistui pitkäksi aikaa parrasvaloista.

Hänen näyttelijänuransa ei kuitenkaan tyssännyt kokonaan. Merkittävimpiä viime aikojen työprojekteja häneltä on House of Cards -sarja, jossa hän esittää taitavaa poliittista peluria. Hieno – ainakin hetkellinen – paluu isompiin leffoihin nähtiin, kun hän näytteli Skyscraper (2018) -elokuvassa yhdessä Dwayne Johnsonin kanssa.

Alla kuvia tähdestä.

Lisää luettavaa