Miksi ihmeessä superpitkä Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamo käytti korkoja Chewbacca-roolissaan?

Vaikeutti asioita jonkin verran.

Joonas Suotamo on pitkä kaveri, muttei ilmeisesti siltikään ihan tarpeeksi pitkä Chewbaccaksi. Hän joutuikin pitämään korkoja ainakin osan aikaa Chewbacca-roolissaan. Syynä oli se, ettei hän ole ihan yhtä pitkä kuin alkuperäinen Chewbaccan näyttelijä Peter Mayhew nuoruudessaan.

– Pidän joskus pieniä korkoja, jotka tekevät minusta muutaman tuuman pidemmän, koska olen vain 213 senttimetriä pitkä. Ne vaikeuttavat kulkuani hiukan, mutta eivät paljon. Tarkoitus oli täsmätä Peterin nuoruudenpituuteen. Kun teemme juoksukohtauksia tai toimintakohtauksia, joskus emme käyttäneet korkeita korkoja, Suotamo selosti.

Suotamo paljasti myös huijaako Chewie holoshakissa vai ei.

– Vuosien varrella Chewie on huomannut, että voittamalla siinä pelissä todistaa kaikille, että hallitset Falconia ja kaikkia sen vekottimia. Joten on tärkeää voittaa hinnalla millä hyvänsä. Se olkoon viimenen sanani tästä aiheesta, Suotamo nauratti.

Chewbaccan tulevaisuudesta Star Wars -elokuvissa ei ole vielä tietoa. Useimmat fanit todennäköisesti toivoisivat näkevänsä vielä Suotamon esittämän hahmon joko valkokankaalla tai Disney Plus -sarjassa.

Lähde: Cinema Blend, Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut