Miksi rokkari Lenny Kravitzin tytärtä ei päästetty Yön ritarin paluun koe-esiintymiseen?

Christopher Nolanin synkkä Batman-trilogia sai päätösosansa vuonna 2012. Yön ritarin paluussa nähtiin monta kiinnostavaa naishahmoa, mutta yhtä ei päästetty mukaan, vaikka hän kuinka halusi.

Zöe Kravitz, muusikko-rokkari Lenny Kravitzin tytär, paljasti taannoisessa haastattelussa melko loukkaavan syyn miksei hän luultavasti saanut roolia Batmanistä.

Zöe kertoo haluavansa näytellä vain vahvoja naishahmoja, joilla on jotain annettavaa valkokankaalla. 26-vuotias malli ja näyttelijä kertoi, että aina välillä tulee roolitusongelmia liittyen hänen etnisyytensä. Yön ritarin paluun mahdollinen rooli kaatui Zöen mielestä hirveän stereotypian takia.

”He kertoivat minulle, että en voi tulla uuden Batman-leffan koe-esiintymiseen, koska eivät halunneet elokuvan menevän ”urbaaniksi”. Miten tämä liittyy mihinkään? Olisinko näytellyt kuin jokin ghettogangsta? ”Yo, whadap, Batman?””, näyttelijätär kertoo.

Kravitz ei kertonut mitä hahmoa hän olisi näytellyt, vaikka sanookin, että se olisi ollut vain pieni rooli.

Cinema Blend esittääkin veikkauksen, että Zöen haluama rooli olisi ollut Selina Kyle/Kissanainen, joten kiellon syynä saattoi todellakin olla näyttelijättären etninen tausta.

Zöe Kravitz nähtiin viimeksi Mad Max: Fury Roadissa.

Kuva: Mad Max: Fury Road

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut