Mitä ihmettä? Tulevaa Marvel-sarjaa kuvattiin elävän yleisön edessä

Tästä sarjasta tulee jotain aivan muuta!

Avengers-tähti, Visionia näyttelevä Paul Bettany tähdittää Elizabeth Olsenin kanssa Marvelin tulevaa WandaVision-sarjaa. Disney Plus -sarjan tapahtumat sijoittuvat johonkin Avengers: Endgamen ja tulevan Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin väliin.

Wanda Maximoff (Olsen) ja Vision elävät normaalia lähiöelämää, joka tapahtuu eri vuosikymmenten sitcomeissa. Vaikutteita on haettu The Dick Van Dyke Show’sta, The Brady Bunchista ja Full Housesta.

Bettany kertoi, miksi sarjaa kuvattiin oikean yleisön edessä.

– Se oli niin hauskaa! Pohdiskelin kuvausten aikana, että olen haaskannut elämäni, minun olisi pitänyt tehdä sitcomeja kaiken aikaa! Se oli todella hauskaa. Se tuntui siltä kuin olisimme olleet jonkinlaisessa kesäteatterissa, kun juoksimme hakemaan takahuoneesa erilaisia lavasteita samalla törmäten Kathryn Hahniin [näyttelee ehkä Agatha Harkness -nimistä voimakasta noitaa], kun hän yrittää ajoittaa esiintulonsa oikein, Bettany kertoo ReelBlend Podcastissa.

Olsen ja Bettany olivat alussa kauhuissaan elävästä yleisöstä – ja heidän piti vieläpä kuvata tällainen jakso kahdesti.

– Kaikelle löytyy syynsä. Kaikki tapahtui sellaisessa ympäristössä, jossa pyritään pitämään elokuvatasoinen tuotanto yllä. Pystyimme kuitenkin kuvaamaan episodin päivässä, koska ne kuvatiin kuten 1950-luvulla, livenä kolmella kameralla, elävän yleisön edessä lavalle rakennetuissa lavasteissa. Kuvaukset tapahtuivat todella nopeasti. Säästimme paljon aikaa, joten pystyimme tekemään taistelukohtaukset kunnolla, Bettany kertoo.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut