Kappas vain Wolverinen pulisonkeja: Marvel-sarja WandaVision on luultavasti linkattu tähän tuttuun Ryhmä-X-tarinaan

Nyt alkaa nimittäin tapahtumaan!

Yksi nopea viinipullon vilautus WandaVisionin trailerissa paljastaa paljon tulevasta. Pullossa lukee nimittäin House of Mepris.

Tuleva Disney Plussan Marvel-sarja WandaVision rikkoo aika-avaruuden punoksia ja on myös yhteydessä Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvaan. Jopa Deadpoolin cameosta on huhuiltu Doctor Strange 2:n yhteydessä.

Nyt vaikuttaa siltä, että Ryhmä-X:n jäseniä tullaan näkemään WandaVisionissa.

House of Mepris (eli House of M) tulee Michael Bendisin vuoden 2005 Ryhmä-X-tarinasta, jossa Avengers lyö voimansa Ryhmä-X:n kanssa yhteen, jotta supersankarit voisivat kukistaa omien voimiensa kanssa sekoilevan Scarlet Witchin.

House of M:n tarina alkaa siitä, kun Professori X kutsuu Ryhmä-X:n luokseen tehtävänään tappaa Wanda Maximoff, koska Scarlet Witch on sekoittanut niin monta aikajanaa ja todellisuutta voimiensa avulla.

Wanda palauttaa Visionin eloon ja samalla jokaisen Marvel-hahmon syvimmät toiveet toteutuvat. Magneto on maapallon diktaattori, Peter Parker on Gwen Stacyn kanssa naimisissa ja heillä on poika, Steve Rogersia ei koskaan jäädytetty, joten hän on satavuotias ja Mystikko seurustulee Wolverinen kanssa.

Se onkin juuri Wolverine, joka huomaa jonkin olevan pielessä. Tästä alkaa eeppinen seikkailu, joka tunnetaan nimellä House of M. Saapa nähdä miten tarina tuodaan pienille ja isoille ruuduille.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut