Tuottaja paljastaa näkemyksensä sille, miksi Disney ei halunnut National Treasurelle jatkoa kahdesta jättimenestyksestä huolimatta

Kiinnostavia näkemyksiä.

30.9.2020 17:01

Collider keskusteli tuottaja Jason Reedin kanssa. Reed oli tuotantovastuussa Disneyn puolella Nicolas Cagen tähdittämissä National Treasure -elokuvissa. Kaksi ensimmäistä osaa olivat valtavia menestyksiä, mutta jostakin syystä kolmatta osaa ei koskaan tullut, vaikka siitä keskusteltiin.

”Yritin loppuun asti saada National Treasure 3 -elokuvaa käyntiin. Rakastan niitä elokuvia”, Reed kertoo. Hänen mukaansa projekti ei edennyt, koska Disney ei hahmottanut kuinka luoda elokuvien ympärille franchise. ”Se oli enemmän elokuva, jolla oli jatko-osa, ja kolmonen olisi ollut seuraava osa.”

Hänen mukaansa Pirates of the Caribbean oli paljon selkeämpi franchise, kuten myös Marvel ja Star Wars -elokuvat. ”He eivät koskaan osanneet integroida sitä puistoihin.” Vaikka National Treasuren ympärille luotiin paljon tuotteita, sitä ei koskaan saatu lentoon. ”Yrityksen on vaikeampi fokusoida Disneyn resursseja johonkin sellaiseen, kun he voivat tehdä Toy Storyn tai ostaa jahdin.”

Lisää luettavaa