Mitä jos Guardians of the Galaxy olisikin DC:n leffa? Katso synkeä traileri

Marvelin ja DC:n välinen kilpailu on jatkunut jo vuosikymmeniä. Ennen tapeltiin sarjismaailman puolella, nykyään leffauniversumeissa.

Kun Marvelilla tehdään humoristista ja kohtuullisen värikästä elokuvatuotantoa, on DC ottanut täysin päinvastaisen polun. DC:n leffat ovat synkkiä, pimeitä ja tummasävyisiä. Nyt on kuitenkin luvassa pientä väriä, kun DC on lisännyt leffoihinsa huumoripitoisempaa tavaraa.

Ensimmäinen DCEU (DC Extended Universe) -leffa oli Man of Steel. Siinä nähtiin täysin iloton Teräsmies. Eihän se tainnut edes hymyillä koko leffan aikana. Batman v Superman oli vieläkin totisempi, vaikka Warner Bros. -studiota syytettiin liiallisesta synkkyydestä.

Kolmannen leffan eli Suicide Squadin kohdalla katsojat osasivat jo odottaa saavansa synkkämielisemmän elokuvan. Siinä oli kuitenkin hippunen huumoriakin, eikä se ottanut itseään aivan niin todesta kuin aiemmat elokuvat.

Kahdella suurtekijällä on kuitenkin erottamattomat sävyeronsa. Marvel pyrkii hauskuuttamaan, kun taas DC haluaa tehdä vakavampia elokuvia.

Mutta mitä jos Marvel olisikin valinnut DC:n tien?

Youtubesta löytyvä video antaa meille vastauksen. Joku videonikkari on ottanut käsittelyynsä Marvelin superhauskan Guardians of the Galaxyn ja tehnyt leffan materiaalista vakavamielisen ja synkeän trailerin.

Lähde: Nerdist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut