Mitä kummaa Marvel on tekemässä Hämähäkkimiehelle? Miksi tämä kaksikko otettiin mukaan?

Marvel sai vihdoinkin Hämähäkkimiehen omaan elokuvauniversumiinsa, mutta mitä ihmettä kulissien takana tapahtuu? Ensin nuori Tom Holland palkattiin punasiniseksi seittisingoksi, John Watts istutettiin ohjaajan pallille ja Marisa Tomeista tuli uusi May-täti. Kaikki on vielä ihan hyvin tässä vaiheessa.

Käsikirjoittajiksi on nyt kuitenkin pestattu kaksikko, joka on aiemmin kirjoittanut lähinnä komediaa: John Francis Daley ja Jonathan M. Goldstein. Mutta keitä he ovat?

Duo käsikirjoitti hiljattain komediaklassikko Vacationin (Faijalla hommat hanskassa) rebootin. Sitä ennen heillä on takanaan muun muassa Kaameiden pomojen ja Puotapilviä ja lihapullakuuroja 2:n kässärit. Nyt he käyvät Hämähäkkimiehen rebootin kimppuun. Siis elokuva, joka keskittyy hämiksen kouluaikoihin. Peter Parker teininä ja Marisa Tomei seksikkäänä tätinä.

Onko uusi hämis-elokuva siis romanttinen teinisankarikomedia, joka sijoittuu lukioon? Noh, leffa julkaistaan vasta vuonna 2017, joten saamme varmasti paljon lisätietoa ennen sitä.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut