Mitä kuuluu Alien 5:lle? Entäs District 9:n jatko-osalle? Neill Blomkamp vastaa

Eteläafrikkalainen Neill Blomkamp on scifin erikoismies. Hän on aiemmin ohjannut muun muassa District 9:n, Elysiumin, Chappien sekä lyhytelokuvia. Neill valotti tulevaisuuden näkymistään The Vergen haastattelussa.

5.6.2017 15:45

Blomkamp on kampanjoinut oman Alien 5 -jatko-osansa puolesta. Leffa olisi nollannut Alien 3:n ja Alien: Resurrectionin juonikuviot, ja jatkanut tarinaa siitä, mihin Aliens loppuu. Ridley Scott pisti kuitenkin projektin jäihin, koska oli luomassa omia esiosiaan Alien-saagaan.

Alien 5 on nyt kuollut, kuten Blomkamp ilmoittaa haastattelussaan. District 9:n jatkosta on kuitenkin paljon puhetta.

– Elokuvat, kuten Alien, ovat juuri niitä joiden takia lähdin elokuva-alalle. Suunnitelmani jatko-osasta ovat kuitenkin täysin kuolleet. Mielestäni se oli aivan loistava idea, mutta kuten asiat ovat nyt edenneet, ja minne ne ovat menossa, ei elokuvallani ole mitään toivoa, kertoo Blomkamp.

Onneksi Blomkamp on tekemässä jatkoa mainiolle District 9:lle. Hän on myös ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Thomas Sweterlitschin The Gone World -nimiseen romaaniin pohjautuvaa scifi-leffaa.

Seuraavaksi Blomkampilta nähdään kuitenkin Oats Studios -niminen projekti. Projekti käsittää useita kokeellisia lyhytelokuvia. Alla projektin ensimmäinen traileri.

The Vergen haastattelusta voit lukea Blomkampin tulevaisuuden suunnitelmista tarkemmin.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia