Mitä kuuluu Spawn-sarjisleffalle? – Todd McFarlane antoi päivityksen

Ei tästä taida tulla mitään.

4.1.2024 16:03

Blumhouse sekä Spawn-hahmon luoja Todd McFarlane yrittävät saada jonkinlaista elokuvaversiota aikaiseksi. Homma ei oikein etene, vaikka yritys on kova.

McFarlane sai lokakuussa 2022 Blumhousen Spawn-leffansa tuottajaksi. Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) sekä Matthew Mixon kirjoittivat käsikirjoitusta. Jamie Foxx on kiinnitettynä pääosaan.

Jason Blum kertoi kesäkuussa 2023 elokuvan ensi-illan olevan vuonna 2025. Mutta mitä sen jälkeen?

McFarlane paljasti juuri ComicBook-sivustolle, että projekti pitää saada tänä vuonna purkkiin. McFarlane antaa Blumhouselle vielä tämän vuoden, jonka jälkeen hän aikoo etsiä uuden rahoittajan.

– Joko annan Hollywoodille mahdollisuuden tehdä sen tai sitten en. Ulkopuolella on muitakin sijoittajia. Pari viime vuoden isoa teatteritapausta tuli ulkopuolelta. Indiepuolelle tehdään sillä lailla kokoajan. Teet vain elokuvasi ja etsit sille jakelijan, McFarlane sanoo.

– He lupasivat minulle käsikirjoituksen tälle kuulle. Minun pitää lähettää heille muistutusmaili. Jotain tulee kuitenkin lopulta tapahtumaan. Jos en pääse tekemään sitä sisäpuolelta, teen sen ulkopuolelta. Toivottavasti saamme solmittua sellaisen sopimuksen, joka tyydyttää jokaista osapuolta.

Sekavalta sotkultahan tämä edelleenkin vaikuttaa.

Spawnin ensimmäinen sarjakuva nähtiin vuonna 1992. Hahmon ensimmäinen elokuva tehtiin vuonna 1997.

Lähde: Bloody Disgusting

Lisää luettavaa