Mitä törkyturpaiselle Deadpoolille käy perheystävällisen Disneyn omistuksessa?

Fanit jännittävät suositun hahmon kohtaloa.

Disney on juuri ostanut Foxin elokuva- ja televisiopuolen suurella summalla, mikä tarkoittaa, että Disneyn omistama Marvel Studios saa vihdoin Foxin omistamat Ryhmä-X:n ja Ihmeneloset käyttöönsä. Diiliin kuuluu myös Deadpool, jonka oma elokuva ei todellakaan ole lapsille sopivaa katsottavaa. Monet fanit pelkäävätkin, että Disneyn omistuksessa Deadpool muuttuisi koko perheelle sopivaksi, mikä ei vastaa sitä rivouksia puhuvaa sankaria, millainen hahmo on sarjakuvissa. Väkivallan ja rivouksien vähentäminen laskisi ikärajaa, mikä tarkoittaisi enemmän katsojia, mikä tarkoittaa tietty enemmän rahaa.

Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Disney ajattelee enemmän faneja kuin rahaa, sillä Disney-pomo Bob Iger on sanonut, että Deadpoolin ja joidenkin muiden Marvel-elokuvien on mahdollista pysyä R- eli K16-ikärajassa, kunhan katsojat varmasti tietävät, mitä on tulossa. Fanit voivat siis huojentua, sillä Deadpool tuntuisi olevan hyvissä käsissä.

Aiemmin yhtiöt pelkäsivät korkean ikärajan supersankarielokuvien julkaisemista, sillä niiden ei uskottu menestyvän samalla lailla kuin K12-elokuvien. Parin viime vuoden aikana ilmestyneet Deadpool ja Logan ovat kuitenkin osoittaneet, että myös niille riittää kyllä tarpeeksi katsojia, jotta nekin ovat isoja kassamagneetteja.

Vielä ei ole kuitenkaan paljastettu, aloittaako Marvel kokonaan uuden Deadpool-elokuvasarjan, vai pitävätkö he Ryan Reynoldsin yhä pääroolissa ja jatkavat viime vuonna alkanutta sarjaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut