Morbius-sekoilu jatkuu – Sony on leikannut kaikki Spider-Man-viittaukset pois teatteriversiosta

Mitäköhän kulisseissa oikein tapahtuu?

11.5.2022 12:57

Morbius-elokuva oli ainakin paperilla hyvä idea. Marvelin synkkä kauhuleffa, jossa Jared Leto näyttelee Tohtori Jekyll/Herra Hyde -vampyyria Frankenstein-henkisessä tarinassa. Toisin kävi.

Elokuvasta tuli jättifloppi, eivätkä fanitkaan sitä avosylin ottaneet vastaan. Elokuva on tienannut vaivaiset 162 miljoonaa dollaria lippukassoilla.

Mitä lie Kevin Feige mahtaa ajatella tekemästään uudesta Spider-Man-sopimuksesta Sonyn kanssa? Venom on sidottu MCU:hun, mutta eiväthän ne Tom Hardyn esittämän ikonisen pahiksen elokuvat hirveästi Morbiusta parempia olleet.

Morbius-ohjaaja Daniel Espinosa on selitellyt Venomin puuttumista Morbiuksesta melko sekavin sanakääntein.

Myös kaikki Spider-Man-viittaukset on leikattu elokuvasta pois – karmeaa lopputekstikohtausta lukuun ottamatta. Paitsi että nyt jopa lopputekstikohtauksen maininta Spider-Manista on leikattu pois teatteriversioista.

Kumpi Spider-Man-viittauksesta halusi eroon, Marvel Studios vai Sony? Pitikö Morbiuksen tienata tietty summa, että Marvel Studios jatkaisi Sinister Six -suunnitelmia? Onko studioiden välisessä sopimuksessa jonkinlainen tulosraja?

Mitä ihmettä tapahtuu?

Alla twiitti aiheesta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia