Muistatko Siskoni on noita -sarjan Holly Marie Combsin? Tältä 50 täyttänyt tähti näyttää nykyään

Nykyisin agendalla podcastit.

6.12.2023 09:56

90-luvulla näytettiin televisiosta suosittua sarjaa Rooman Sheriffi. Siitä jäi mieleen useampia näyttelijöitä kuten Tom Skerritt, Lauren Holly ja sheriffin tytärtä näytellyt, 3. joulukuuta 50 vuotta täyttänyt Holly Marie Combs.

Rooman sheriffi -sarjan päättymisen jälkeen vuonna 1996 Combs teki tv-elokuvia, kunnes hänen kohdalleen osui jälleen hittisarja – Siskoni on noita. Kyseistä sarjaa hän teki vuodesta 1998 vuoteen 2008, ja siinä näytteli myös Shannen Doherty ja Alyssa Milano.

Rooman Sheriffi.

Tämän jälkeen hän teki jälleen muutaman tv-elokuvan, kunnes alkoi näytellä Valehtelevat viettelijät tv-sarjassa. Tätä sarjaa hän teki vuodesta 2010 vuoteen 2017.

Hänet on nähty myös Greyn anatomian yhdessä jaksossa vuonna 2019. Sen jälkeen hän ei ole näytellyt, eikä uusia projekteja ole myöskään IMDb:ssä listattuna. Tähden näytteleminen on ollut viime vuosina vähäistä, koska hän on halunnut keskittyä perhe-elämään.

Viimeisimpiä projekteja häneltä on podcastit Homeward Bound: Surviving the Coronavirus sekä Pretty Little Wine Moms. Hän on tehnyt myös The House of Halliwell – A Charmed Rewatch -podcastia, jossa katsellaan kaikki Siskoni on noita -sarjan jaksot läpi. Viimeisin jakso ilmestyi syyskuussa 2022.

Siskoni on noita.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Holly Marie Combsista

Ensimmäinen merkittävä rooli oli 14-vuotiaana draamakomediassa Ystävien juhlat (1988). Hän näytteli Don Johnsonin ja Susan Sarandonin hahmojen tytärtä.

Hänen äitinsä oli vasta 15-vuotias, kun hän synnytti Holly Marien.

Arpi Combsin kulmakarvan kohdalla johtuu kaatumisesta vauvana päin marmoripöytää

Hän teki cameon Ocean’s Eleven -elokuvan pokeripelikohtauksessa Brad Pittin rinnalla. Combsia puhuteltiin kohtauksessa oikealla nimellä.

On hyvä ystävä Buffy-sarjasta tutun Charisma Carpenterin kanssa.

Eläinrakkaalla Combsilla on kolme hevosta, neljä lintua, kuusi koiraa, kaksi kissaa, kaksi kania ja neljä kalaa. Kissat ja kanit ovat ainoat lemmikit, jotka asuvat sisätiloissa.

Hänen mentorinsa näyttelemisen saloihin oli Rooman sheriffi -sarjan Tom Skerritt.

Holly Marie Combs on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Kasvojaan muokannut komedienne Bette Midler täytti 78 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Holly Marie Combs Saksan Dortmundissa Comic Con -tapahtumassa joulukuussa 2022. AOP

Lähde: MovieWeb, IMDb

Lisää luettavaa