Näyttelijä korjaa lausuntoaan rakastetun trilogian paluusta – Ei kieltäytynyt neljännestä osasta: ”En ole tämän bändin Yoko”

Ei punaista valoa, mutta ei vihreääkään.

30.6.2021 16:02

Variety selventää näyttelijä Julie Delpyn aiempaa lausuntoa, joka koskee Richard Linklaterin Rakkautta ennen -trilogiaa. Episodikin uutisoi aiemmin, ettei rakastettu elokuvatrilogia saa välttämättä enää neljättä osaa, toisin kuin toinen päätähti Ethan Hawke viime vuonna vihjasi.

Delpy kertoo Varietylle, että hänen sanomisiaan vääristeltiin ranskalaismedian haastattelussa. Hän ei kieltäytynyt neljännestä elokuvasta. ”En ole tämän bändin Yoko”, Delpy vitsaili, viitaten The Beatlesin suhteesta Yoko Onoon.

”Me kaikki kolme olimme yhtä mieltä siitä, että emme saaneet hyvää ideaa neljänteen elokuvaan. Se on niin yksinkertaista. Emme tapelleet, välimme eivät ole huonot. Kaikki ovat onnellisia.” Delpy sanoo, että hänen aiempi haastattelunsa aiheutti myrskyn vesilasissa. ”Emme vain saaneet tarpeeksi hyvää ideaa.”

Delpyn mukaan Linklater ja Hawke ovat sopineet, että eivät halua pakottaa sarjaa jatkumaan. ”Miksi tehdä väkisin huono nelonen, kun voi pitää sen hyvänä trilogiana?” Delpy kysyy. He tapasivat ja keskustelivat yhdestä ideasta, mutta kyseessä oli sellainen idea, joka ei ollut kenestäkään erityisen hyvä.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia