Rakastettu elokuvatrilogia ei todennäköisesti saa jatkoa – Päätähti kieltäytyi ja suunnitteli vaihtavansa alaa

Sääli, jos tarina jää tähän.

26.6.2021 23:30

Episodi uutisoi viime vuonna, että Richard Linklaterin rakastettu Rakkautta ennen -elokuvatrilogia saattaa saada jatkoa. Ethan Hawke paljasti silloin, että ohjaaja Linklater, sekä pääosat ovat keskustelleet asiasta.

Hawke tosin myönsi, että se tarkoittaisi edellisten elokuvien aikajanan murtumista – Rakkautta ennen aamua julkaistiin vuonna 1995, Rakkautta ennen auringonlaskua yhdeksän vuotta myöhemmin, vuonna 2004, ja Rakkautta ennen keskiyötä jälleen yhdeksän vuotta myöhemmin 2013.

Nyt naispääosaa näytellyt Julie Delpy paljasti IndieWiren mukaan kieltäytyneensä neljännestä elokuvasta. Delpy sanoo, että harkitsi vakavasti puolitoista vuotta sitten jättävänsä koko elokuva-alan. Hän tuotti omaa elokuvaansa, mikä osoittautui tuskaliaaksi projektiksi.

”Elokuvani My Zoe uuvutti minut. Sanoin Richard Linklaterille ei, koskien neljättä Rakkautta ennen -elokuvaa. Ajattelin, että voisin ehkä palata koulun penkille. Minusta olisi voinut tulla esimerkiksi hyvä lääkäri”, Delpy kertoo. Hän ei kuitenkaan usko jättävänsä alaa, koska kokee luomisvimmansa ja tarinoiden kertomisen istuvan hänessä liian vahvana.

Lisää luettavaa