Näyttelijätär Meg Ryan muistetaan myös kuuluisasta julkisesta orgasmistaan – asia nolostutti hänen lapsiaan

Meg Ryanin poika näyttelee The Boys -sarjassa.

11.9.2023 15:26

Meg Ryan näytteli aikoinaan elokuvassa Kun Harry tapasi Sallyn (When Harry Met Sally, 1989). Se muistetaan paitsi siitä, että se on loistava romanttinen komedia niin myös siitä, että Ryan näyttelee siinä orgasmin.

Kyse ei ole mistä tahansa orgasmista vällyjen välissä, vaan elokuvassa julkisella paikalla tapahtuvasta näytellystä orgasmista. Syystä tai toisesta kohtauksesta on tullut klassikko.

Kun Harry tapasi Sallyn (1989).

– Kyllä, kyllä, kyllä! Ryan huutaa paukuttaen samalla pöytää kädellään.

– Tilaan samaa mitä hän, vieressä istunut nainen tokaisee.

Tarkennettakoon, että Ryanin näyttelemä Sally ei saa elokuvahahmonaan kohtauksessa orgasmia, vaan Sally näyttelee sen Harrylle. Ajatus orgasmin näyttelemiselle kimpoaa siitä, kun Harry väittää, ettei kukaan hänen tapaamistaan naisista ole koskaan näytellyt orgasmia.

Alun perin kohtauksessa oli tarkoitus vain keskustella orgasmien näyttelemisestä. Ryan kuitenkin keksi, että hän voisi näytellä orgasmin.

Ryan kertoi Interview Magazinen haastattelussa, että hän keskusteli kohtauksesta vastikään poikansa Jack Quaidin, 31, ja tyttärensä Daisy True Ryanin, 19, kanssa.

– Hassua, poikani soitti minulle tänä aamuna, ja hän on majoittumassa New Yorkissa hotellissa, joka on kadun toisella puolella Katz’s Deliä.

Katz’s Deli on kuuluisa kahvila, jossa niin ikään kuuluisa kohtaus kuvattiin.

– Tyttäreni oli paikalla, ja kaikki puhuivat asiasta puhelimen kaiuttimen kautta, ja he sanoivat: ”Äiti, tämä on hyvin ainutlaatuisella tavalla noloa.”

– Tiedät, että tuohon deliin voi mennä ja siellä on nuoli, joka osoittaa alas siihen pöytään, jossa kuvasit sen kohtauksen, Ryan kertoi poikansa Jackin sanoneen.

Jack Quaid sarjassa The Boys.

Jack Quaid joutui puhumaan äitinsä näytellystä orgasmista tapahtumassa, jossa häneltä kysyttiin asiasta. Hän paljasti nähneensä elokuvan Kun Harry tapasi Sallyn ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2018.

– Kaverit, kun äitinne on tehnyt yhden kaikkien aikojen kuuluisimmista orgasmikohtauksista, ette kiirehdi katsomaan elokuvaa, okei? Quaid sanoi tuolloin Entertainment Weeklyn paneelissa.

Jack Quaid on näyttelijä Dennis Quaidin ja Meg Ryanin poika. Hän on noussut itsekin aika kirkkaisiin parrasvaloihin The Boys -sarjan myötä. Voit katsoa orgasmikohtauksen alta.

Lue myös: Hitchcockilta karun lahjan saanut Melanie Griffith täytti 66 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Metro, EW

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia